Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Resort EuroPark


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Resortul EuroPark din Fundata pune la dispozitia ta un teren de minifotbal si un teren de tenis, perfecte pentru distractie dar si pentru gazduirea de cantonamente sportive atat pentru juniori cat si pentru adulti.
Cei mici vor gasi un loc de joaca in aer liber pentru voia bun a acestora, iar tu vei avea timp s te relaxezi si te vei putea bucura de privelisti care iti taie respiratia.
Piscina interioara iti va oferi tot ceea ce iti trebuie pentru o relaxare completa. Vei pierde notiunea timpului cand vei inota in aceasta piscina incalzita si te vei simti ca in propriul tau paradis.
Pe langa piscina interioara, incalzita, complice la instalarea unei stari de bine in sufletul, mintea si corpul tau vor fi sauna cu cromo-terapie si jacuzziaul care abia asteapta sa te seduca. Te vor revitaliza si iti vor incarca bateriile pana data viitoare cand vei veni la noi.
Stim ca un team-building sau o conferinta reusita necesita o prezentare pe masura asa ca pentru clientii nostri corporate, ii intampinam cu o sala de conferinte complet echipata pentru prezentari de succes.
Suntem la dispozitia d-voastra pentru cursuri, training-uri, sedinte sau seminarii ce se vor desfasura in cele mai bune conditii datorita dotarilor moderne si al aranjamentului modular.