Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Art Village Boutique Briza Marii


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Briza Marii este situat pe faleza din Eforie Sud, la 100 de metri de plaja, cuprinde 140 de camere in conditii de 2*,dispuse in 10 vile amplasate intr-un parc plin de verdeata.
-CONFORT VILA B1: sunt disponibile 20 de camere matrimoniale din care 2 camere de 3 locuri si 2 suite (10 camere la parter si 10 camere la etaj) toate fiind dotate cu tv, mini bar, aer conditionat, baie proprie, balcon, acces wifi.
-DE LUXE: VILELE C1, C2, C3, C4, recent renovate si amenajate cu un design modern. In aceste vile sunt disponibile camere matrimoniale,twin de 3 locuri si un apartament , toate dotate cu tv, mini bar, aer conditionat, baie proprie, balcon, intrare individuala, acces wifi.
In incinta Complexului se afla restaurantul Picollo cu bar si terasa, wifi, avand o capacitate de 350 de locuri unde se poate servi masa in regim de circuit inchis cu un singur meniu pe zi.