Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vigo CM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Vigo este amplasat in zona de nord a statiunii Eforie Nord la doar 20 metri de plaja.

Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta aTaxa de promovare a orasului Eforie Norda in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

Dotari si servicii
Hotel Vigo a fost renovat complet in toamna anului 2020 si va pune la dispozitie 38 camere dotate cu mobilier din lemn masiv, pardoseala acoperita cu mocheta, balcon, plasa tantari, minibar, tv lcd, telefon, internet wi-fi si aer conditionat. De asemenea, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai receptie cu program non-stop, loc de joaca pentru copii si parcare gratuita in limita locurilor disponibile. La cerere, se ofera baby cot gratuit si scaunel special pentru servit masa in restaurant.

Servicii masa
Restaurant propriu - se continua la exterior cu terasa, unde puteti servi micul dejun tip buffet suedez cu specialitati culinare regionale, bauturi non-alcoolice.

Dotari camere
Toate camerele includ baie privat cu articole de toalet gratuite.


Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 2 adulti cu 1 sau 2 copii 0-6,99 ani: copiii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;
- 2 adulti cu 1 copil 7-12,99 ani: achita mic dejun 23 lei/zi si pat suplimentar 58 lei/zi;
- 2 adulti cu 2 copii 7-12,99 ani: primul copil achita mic dejun 23 lei/zi si doarme in pat cu parintii, al 2-lea copil achita mic dejun 23 lei/zi si pat suplimentar 58 lei/zi;
- 2 adulti si 1 copil 13-16,99 ani: achita mic dejun 23 lei/zi pat suplimentar 115 lei/zi
- al 3-lea adult achita mic dejun mic dejun 35 lei/zi si pat suplimentar 230lei/zi.