Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Armand CM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Armand 3 stele Eforie Nord este o cladire de apartamente si garsoniere situata la aproximativ 500 de metri de plaja Debarcader.
Aparthotel Armand este dotat cu lift si receptie, precum si cu un mic spatiu verde amenajat cu gazon si plante.
Apartamentele sunt dotate cu dormitor, living, bucatarie sau chicineta si baie.Toate apartamentele si garsonierele sunt dotate cu aer conditionat, mini-frigider, internet wireless, televizor.
Apartamentele family sunt pozitionate la parter si sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, zona pentru servict masa, baie cu cabina cu dus. Fiecare dintre aceste apartamente are o mica curte proprie, amenajata cu mobilier de terasa.
Studio-urile au chicineta, pat matrimonial si un pat de o persoana, baie cu dus si balcon.
Apartamentele Lifestyle sunt situate la etajele superioare, sunt mai spatioase si sunt formate din dormitor, living, bucatarie, baie si balcon.
Apartamentele Exclusive cu 3 camere sunt compuse din 2 dormitoare cu paturi matrimoniala, living cu canapea extensibila, bucatarie, bai cu cabina de dus, masina de spalat, balcon mobilat.


Capacitate maxima studio: 3 adulti si 1 copil 0-9.99 ani.
Capacitate maxima apartament family: 4 adulti si 1 copil 0-9.99 ani.
Capacitate maxima apartament lifestyle: 4 adulti si 2 copii 0-9.99 ani.
Capacitate maxima apartament exclusive: 5 adulti si 1 copil 0-.99 ani.