Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Angelina Hotel (Corfu)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul Angelina este un hotel de apartamente situat in statiunea de coasta Sidari, la aproximativ 200 m de plaja si la 45 km de aeroportul Corfu. Aceasta proprietate recent renovata ofera cazare pentru 2 pana la 4 persoane. Hotelul dispune de o piscina mare, un restaurant si un bar.

Localizare: Situat in celebra statiune Sidari de pe coasta de nord a Corfu. La doar 200 m de plaja Canal D Amour si la 250 m de plaja principala Sidari.

Dotari camere: Hotelul Angelina are 50 de camere si apartamente pentru 2, 3 si 4 persoane, la parter, primul si al doilea etaj.Toate camerele au, baie privata cu dus, chicinet cu 2 plite electrice, frigider, prajitor de paine, ceainic, TV prin satelit, aer conditionat, room service(contra cost), seifuri, telefon.

Facilitati hotel: receptie, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), hol, seif central (contra cost 3 EUR pe zi), piscina (09:00-18:00), terasa, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina) , cu cost suplimentar la plaja, parcare privata (gratuit).

Web site: https://angelinahotel.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.