Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CALITHEA APARTHOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Complexul Calithea este situat in partea de nord a orasului Kavarna, pe o coasta inalta stancoasa, care ofera o priveliste uluitoare asupra marii. Situat la numai 1 km de plaja de nisp.Aeroportul din Varna se afla la 47 km distanta.
Facilitati hotel: Complexul ofera acces gratuit la internet wi-fi si parcare securizata cu acces limitat.
Oaspetii beneficiaza de biciclete gratuit iar cei mai mici oaspeti se pot juca fara grija in coltul copiilor din complex.De asemenea, oaspetii pot folosi facilitatile comune de gratar.
Facilitati camera: Complexul Kalithea ofera studiouri si apartamente elegante, mobilate in stil mediteranean.Studiourile si apartamentele spatioase cu aer conditionat sunt bine echipate si dispun de tot ceea ce este necesar pentru un sejur lung - o chicineta cu zona de luat masa, un dormitor, o zona de living, o terasa spatioasa, baie si toaleta.




Studioul complexului Kalithea reprezinta o incapere mare dotata cu un o chicineta, o masa cu patru scaune si un pat dublu. Bucataria este dotata cu aparate incorporate si toate aparatele si ustensilele mici necesare. Baia si toaleta reprezinta o incapere comoda si confortabila. Pentru confortul oaspetilor, studioul are, de asemenea, un televizor cu televiziune prin cablu, Wi-Fi gratuit si aer conditionat.


Studiourile detin o terasa frumoasa de tip curte englezeasca cu o vedere la mare magnifica .


Apartamentul standard cu un dormitor este cu o priveliste uluitoare spre mare. Acesta se compune din doua camere - un dormitor, living, baie spatioasa si camara cu masina de spalat. Dormitorul are un pat dublu, doua noptiere, oglinda mare si o fereastra cu vedere la mare, garantand o vedere uimitoare spre mare in orice moment al zilei. In living este o canapea, masa, TV prin cablu. Apartamentul are, de asemenea, aer conditionat si acces gratuit la internet wireless.


Apartamentul exclusivist cu 1 dormitor ofera, de asemenea, o priveliste uluitoare asupra marii. La fel ca apartamentul standard cu un dormitor, este alcatuit din doua camere - un dormitor si living, baie spatioasa si camara cu masina de spalat.
Apartamentele cu doua dormitoare, ca si celelalte categorii de apartamente din complexul Kalithea, garanteaza, de asemenea, o priveliste uluitoare asupra marii. Spre deosebire de toate celelalte categorii, apartamentele cu doua dormitoare au ferestre mari panoramice in incaperea comuna de living cu chicineta, de la care se deschide o panorama maritima spectaculoasa.


Apartamentele sunt compuse din trei camere - doua dormitoare, unul cu nod sanitar propriu, living, al doilea nod sanitar comun si camara cu masina de spalat. Dormitoarele sunt dotate cu un pat dublu, doua noptiere, oglinda mare si o fereastra panoramica spre curtea complexului. Livingul este generos, cu o canapea extensibila , masa, TV prin cablu. Apartamentul are, de asemenea, aer conditionat si acces gratuit la internet wireless.


Apartamentul Deluxe este una dintre locatiile divine ascunse ale complexului Kalithea. Acesta este unul dintre cele mai luxoase apartamente din complex, care este situat la ultimul etaj al cladirii si ofera vederi superbe la mare prin terasa sa unica si o sala comuna imensa. Incaperea comuna a apartamentului este echipata cu usi pliante panoramice, care permit oaspetilor sa uneasca incaperea comuna cu terasa imensa intr-o arie comuna.


Dormitorul are un pat dublu, doua noptiere, oglinda mare si o fereastra panoramica la mare, garantand o priveliste fascinanta in orice moment al zilei. Livingul este cu o canapea, masa, TV prin cablu. Apartamentul are, de asemenea, aer conditionat si acces gratuit la internet wireless.


Apartamentul Penthouse este perla complexului Kalithea. Acesta este cel mai luxos si mai romantic apartament situat in partea de sus a cladirii. Datorita celor doua terase si si incaperii comune imense, aceasta ofera o vedere magnifica la mare.


La primul etaj al apartamentului se afla al doilea dormitor, baie comuna, bucatarie si camera comuna, precum si o a doua terasa mai mare. Ca toate celelalte apartamente, bucataria este complet echipata cu aparate incorporate si toate aparatele si ustensilele mici necesare. Al doilea dormitor are un pat dublu, doua noptiere, o oglinda mare si o fereastra panoramica spre curtea complexului. Camera de zi este cu o canapea extensibila, masa, TV prin cablu. Apartamentul are, de asemenea, aer conditionat si acces gratuit la internet wireless.


Observatii: Animalele de companie sunt acceptate.