Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:

Pensiunea Brandeberg este situata in Bran, la 4 km de Castelul Bran. Se afla la 10 km de Gara Brasov. Partia de schi Zanoaga este la 8 km.

Facilitati hotel:

Pensiunea Brandeberg va pune la dispoziie spaii de cazare cu grupuri sanitare proprii, internet wireless, TV LCD, restaurant, sala de conferine, sala de fitness, sauna, sala de billiard, tenis de masa,parcare gratuita,wi-fi inclus gratuit, locuri de joaca pentru copii, parc de distractii dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru a consuma energia celor mici: leagane (atat pentru bebelusi cat si pentru juniori), tobogane, balansoare, groapa cu nisip.

Atmosfera tiroleza din Pensiunea Brandeberg inglobeaza designul interior, ambiana sonora din diversele zone ale pensiunii, preparatele culinare i, desigur, calitatea serviciilor.

Pensiunea Brandeberg ofera bar, terasa in aer liber si loc de joaca pentru copii in gradina. Oaspetii pot juca biliard si tenis de masa, fara costuri suplimentare.

Pensiunea are parcare privata gratuita.

Facilitati camere:

Pensiunea Brandeberg va pune la dispozitie 15 camere cu un design interior deosebit cu motive si inspiratii tiroleze. Camerele dispun de suprafete generoase si luminozitate naturala. Camera DOUBLE are o suprafata de 20mp, camera DOUBLE DELUXE dispune de o suprafata de 38mp, iar APARTAMENTUL dispune de o suprafata de 40mp.

In camera vei gasi urmatoarele dotari: mobilier rustic, TV LCD, internet,telefon, sr conditionat, cabina de dus sau cada, uscator de par (la cerere).

Animalele de companie nu sunt acceptate.
In camera vei gasi urmatoarele dotari:
  • mobilier rustic,
  • TV LCD,
  • internet,
  • telefon,
  • aer conditionat,
  • cabina de dus sau cada,
  • uscator de par ( la cerere ).

Locatie