Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Izvoare


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Izvoare beneficiaza de o amplasare in statiune, fiind situata central, foarte aproape de izvoarele termale, accesul fiind facil fata de atractiile zonei. Ca si puncte de reper putem mentiona hotel Stogu, aflat la o distanta de doar 2-3 minute de mers pe jos sau Tisa Spa Resort la 200 metri.

Pensiunea dispune de 20 de locuri de cazare impartite in 10 camere duble. Fiecare camera dispune de facilitati precum televizor si televiziune prin cablu, grup sanitar propriu cu cabina de dus, minifrigider, precum si balcon pentru unele dintre ele. Camerele sunt foarte spatioase, primitoare, dotate in asa fel incat sa satisfaca nevoile turistilor. Putem remarca si prezenta fotoliilor din camere care faciliteaza confortul sau balcoanele de unde se poate admira frumusetea statiunii. La parterul locatiei gasim si o terasa unde turistii se pot relaxa sau pot servi o gustare, precum si un snack bar. Fiind amplasata central, in apropiere se gasesc mai multe restaurante pentru servirea meselor. Pentru un sejur de relaxare in inima muntilor si pentru a putea beneficia de beneficiile apelor termale, pensiunea Izvoare este alegerea perfecta.

TURISTII CAZATI LA PENSIUNEA IZVOARE VOR SERVI MASA LA RESTAURANTUL HOTELULUI STOGU.
TURISTII CAZATI LA PENSIUNEA IZVOARE VOR FACE TRATAMENT LA HOTELUL STOGU.