Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SARAS SONS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Saras Sons este compus dintr-un hotel si un hostel, ambele cu facilitati premium! Hotelul Saras Sons si-a deschis portile la inceputul lui 2017, invitand oaspetii la relaxare si buna dispozitie. Iar hostelul Saras Sons, renovat in 2014, a devenit locul unde s-au simtit relaxati atat turistii romani, cat si cei straini, aflati in cautarea comorilor statiunii - apele sulfuroase si ionizarea negativa a aerului.


Pe langa oferta clasica, cu un grad ridicat de confort (bar, restaurant, terasa, piscine cu apa termominerala, fitness) noi va oferim si posibilitatea tratarii diverselor afectiuni in baza de tratament proprie dotata cu aparatura de ultima generatie.
Veti gasi la noi o atmosfera intima si placuta, servicii de calitate si flexibilitate in negocierea tarifelor de grup sau a vacantelor prelungite.


Incercam sa reinviem spiritul statiunii de odinioara prin servicii de inalta tinuta, amabilitate, ospitalitate si nu in ultimul rand accesul la miraculoasele binefacatoare ape termale, coroborat cu un tratament de specialitate oferit de terapeuti cu vasta experienta.


Totodata ar mai fi de mentionat ca, desi, suntem situati in mijlocul statiunii, suntem aproape de natura si feriti de viata tumultoasa a marilor aglomerari urbane.