Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ROMAN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Roman din Baile Herculane a fost construit prin inglobarea la parterul sau a Bailor Imperiale Romane, cu o vechime de aproape doua milenii. La acest hotel va punem la dispozitie:
• Sejur ODIHNA - minim 2 nopti
• Sejur cu TRATAMENT - 6, 9 sau 12 nopti

Fie ca sunteti in vacanta sau faceti o iesire cu familia si prietenii, fie ca organizati un seminar sau participati la un training, fie ca aveti o intalnire de afaceri, planificati un eveniment festiv sau va intalniti cu prieteni din strainatate carora vreti sa le aratati un loc de o frumusete rara din Romania, Hotelul Roman va pune la dispozitie de fiecare data tot ce aveti nevoie.

Descriere facilitati:
Tratament: boli ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic, sechele dupa traumatisme ale aparatului locomotor, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal.
Sambata si Duminica nu se efectueaza tratament.

Atractii turistice:
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei (relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.

Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Roman, categoria I, in sistem bonuri valorice.