Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Spirit


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Deschis in vara anului 2007, Hotel Golden Spirit este amplasat in centrul statiunii Baile Herculane, Romania, chiar pe malul raului Cerna, beneficiind de o priveliste minunata.
Hotelul dispune de camere duble, cu diferite grade de confort, pentru a indeplini dorintele tuturor clientilor nostri:
Camere Gold - camere economice, care insa asigura tot confortul clasificarii de 3 stele - balcon, birou de lucru, minibar, telefon, televizor LCD, uscator de par, cabina dus cu hidromasaj, Internet wireless;
Camere Premium Gold - camere cu un confort sporit, avand in dotare balcon, aer conditionat, birou de lucru, telefon, televizor LCD, uscator de par/corp, cabina de dus cu hidromasaj digitala, Internet Wireless;
Camere Confort - camere elegante,cu mobilier din lemn masiv si un design special, dispunand de balcon, birou de lucru, televizor LCD, uscator de par.
Hotelul dispune de un restaurant de 200 de locuri, cu servire a la carte precum si meniuri cu diete speciale (la cerere), bar si doua terase cu vedere spre raul Cerna.
Sala de conferinte, cu o capacitate de 50 de locuri dispune de flipchart, videoproiector, ecran de proiectie, Internet wireless, copiator, imprimanta.
Avand o baza de fizioterapie proprie, se pot parcurge urmatoarele proceduri terapeutice:
electroterapie: curenti diadinamici, interferentiali, trabart, tens;
magnetodiaflux;
ultrasunet;
laser;
drenaj limfatic;
aerosoli;
hidroterapie - bai galvanice (patru celule);
kinetoterapie;
cataplasme cu parafina;
masaj terapeutic manual;
masaj mecanic pat cu pietre de jad.
Refacere si remodelare corporala:
masaj relaxant/anticelulitic;
impachetari corporale (strugure, ciocolata, ciocofango, parafango);
masaj facial;
masca faciala;
gomaj;
sauna;
masaj pe pat cu pietre de jad.
Servicii gratuite: parcarea auto ( in limita locurilor disponibile ), informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje,accesul la internet wireless in toata incinta hotelului ( Internetul este GRATUIT - disponibil wireless in spaiile comune i camere).
Servicii suplimentare contra cost:
Masaj relaxare, kinetoterapie individuala, cromoterapie, masaj facial, masti faciale,impachetari corporale
Servicii fizioterapie si recuperare medicala - electrostimulare, laser,bai galvanice, curenti interferentiali, impachetariparafina, aerosoli, ultrasunet,electrodiaflux,drenaj limfatic,magnetodiaflux,masaj terapeutic pat cu pietre de jad
Accesul sauna finlandeza
Excursii, drumetii montane

Pachetul de 6 nopti cu tratament presupune 4 proceduri de tratament fizioterapeutic/zi timp de 6 zile ,conform recomandarilor medicale: electroterapie, laser-terapie, magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete,magnetodiaflux, drenaj limfatic, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), masaj medical, masaj terapeutic pat cu pietre de jad.*
Consultanta medicala (daca enevoie) - se plateste 50 lei/ persoana.
Fizioterapia se efectueaza inbaza de tratament a hotelului
Tarif bai termosulfuroase - 25lei/pers/zi si se achita extra pachet , minim 4 persoane doritoare
**Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa seprezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privirela boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital,analize, radiografii, RMN, etc).

***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pedurata programului de functionare afisat, contra cost.