Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRESTIGE HOTEL AQUA PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 150 m de plaja.
Camere hotel
Camerele sunt doate cu aer conditionat, minibar, frigider, telefon, Tv satelit, seif, grup sanitar cu cada sau dus, uscator de par, balcon, Internet Wireless. Studiourile si apartamentele au chicineta. Duble: 17 mp, paturi twin sau pat dublu si fotoliu extensibil. Studio: 30 mp, paturi twin sau pat dublu si fotoliu extensibil, chicineta. Apartament cu 1 dormitor: 45 mp, paturi twin sau pat dublu si fotoliu extensibil, chicineta. Dublele Deluxe vor fi disponibile incepand cu 03.07.2019. Turistii cazati in Dubla Deluxe vor avea acces atat la facilitatile hotelului Prestige Aquapark cat si la facilitatile hotelulului alaturat Prestige Deluxe Aquapark Club.
Facilitati hotel
6 etaje, 167 camere (140 apartamente, 22 studiouri, 5 camere duble), 3 lifturi, restaurant (200 locuri), lobby bar, bar la piscina, piscina interioara, piscina exterioara cu aqua-park, sezlonguri si umbrele la piscina, sectiune pentru copii la piscina, fitness, sauna, masaj, jacuzzi, biliard, seif la receptie, birou schimb valutar, magazin, coafor, servicii medicale. Acces la aqua-parkul propriu al hotelului: piscina, tobogane acvatice, fantani acvatice, corabia piratilor. Animalele de companie nu sunt acceptate. Parcare: pazita, 70 locuri.


Toate rezervarile la hotel Prestige Aquapark efectuate pana la 22.06 incl. vor beneficia de sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja.
Rezervarile efectuate la hotel Prestige Aquapark incepand cu 23.06 nu vor mai beneficia
de sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja.
Portiunea de plaja a acestui hotel este plaja Nirvana, accesul se va asigura cu un shuttle bus la anumite ore, dar turistii sunt rugati sa isi rezerve locul la plaja cu 1 zi inainte, la receptia hotelului.