Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUASUN TORRENOVA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: la doar 100 metri de plaja Palmanova, intr-o zona rezidentiala numita Torrenova. Plaje in zona: El Mago, Santa Posa, Portals Vells. Aeroportul este la 20 mimute de mers cu masina.


FACILITATI HOTEL: Hotelul este renovat in 2019, dispune de: receptie 24 ore, restaurant, lounge bar, terasa, snack bar, piscina exterioara si piscina pentru copii cu atractii acvatice si topogane, loc de joaca pentru copii, programe de animatie si activitati sportive pentru adulti si copii.


FACILITATI CAMERE: 256 camere. Toate camerele sunt echipate cu: balcon, baie cu dus si uscator de par, TV LCD prin satelit, aer conditionat, mini bar, cana electrica, canapea, conexiune la internet wireless, seif.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.