Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alua Suites Las Rocas


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: la 450 metri de plaja nisipoasa. Cel mai apropiat oras este CalaDor , Porto Petro este la 4 km, Palma de Mallorca este la 66 km. Zona de baruri si restaurante este la 400 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Cladirea de 3 etaje are o capacitate de 201 camere districuite intr-o cladire principala si 4 cladiri secundare, camerele au fost renovate in 2021. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, aer conditionat, mini market, magazine, restaurant, snack bar, 4 baruri, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, 3 piscine exterioare, piscina pentru copii integrata, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, biliard, mese de tenis, fotbal, fitness, volei pe plaja, spectacole seara si muzica live, mini club pentru copii.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele cu 1 dormitor au in jur de 40 - 45 mp, dispun de living , dormitor cu pat dublu sau 2 paturi twin, patut pentru copii la cerere, bucatarie, balcon sau terasa, incalzire / aer conditionat centralizate, internet ( gratuit), seif (contra cost), TV prin satelit, baie cu dus, balcon sau terasa.




Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.