Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost inaugurat in anul 1987, ultima renovare a avut loc in anul 2018. Se intinde pe o suprafata de aproximativ 13.500 mp.Hotelul este situat intr-o zona linistita si prietenoasa, inconjurat de gradini frumoase.

Tip masa: Mic dejun, demipensiune, pensiune completa, All Inclusive.

Localizare: Hotelul Christofinia este situat in statiunea cosmopolita din Ayia Napa, in apropiere de Nissi Beach. Aeroportul Larnaca se afla la aproximativ 53 km.

Dotari camere: Hotelul are un total de 189 de camere, toate dotate cu aer conditionat, Wi-fi, TV, seif, mini frigider, telefon, baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant, baruri, piscina exterioara cu jacuzzi, teren de tenis (contra cost), tenis de masa, biliard, sala fitness, centru spa, Wi-fi, parcare, magazine, servicii medicale ( contra cost).

Facilitati copii: Piscina pentru copii, loc de joaca.

Plaja: Hotelul se afla in apropiere de Nissi Beach, plaja premiata cu blue flag.

Pagina web: https://christofiniahotel.com/

Nota Informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie