Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: La 300 metri de plaja, orasul Paphos este cel mai apropiat de hotel. Zona de shopping si de baruri/restaurante este la 50 metri de hotel.


Puncte de interes: Portul Paphos - 3 km , Mormantul Regilor - 10 km , Baile Afroditei - 50 km, Parcul Arheologic Kato - 1 km, waterpark Paphos - 3 km.


FACILITATI HOTEL: Ultima renovare a avut loc in 2020. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby, 3 lifturi, aer conditionat, seif , magazine, bar, conexiune internet wireless gratuita, room service, spalatorie, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina , tennis si mese de tenis gratuit, fitness, aerobic , sauna, baie de aburi , centru SPA & wellness cu diverse tratamente cosmetice, masaj, mini club pentru copii, babysitting.


FACILITATI CAMERE: Cu o capacitate de 188 camere, toate camerele dispun de: pat diblu sau 2 paturi twin, pat suplimentar, patut pentru copii ( la cerere), pe jos au pardoseala, minibar (contra cost) , internet gratuit (wireless), seif , TV cu ecran plat , aer conditionat, baie cu dus, uscator de par. Camerele standard pot avea vedere la gradina sau la mare si au o suprafata de 28 mp.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.